Påskefrokost 2019


I år holder vi åbent påskedagene, og tilbyder en fast menu, med alt det gode fra påsken.
Ankomst kl. 12.00-13.00 Restauranten lukker kl. 17.00

Skærtorsdag d. 18 april
Langfredag d. 19 april
Lørdag d. 20 april
Påske søndag d. 21 april

Kontakt os gerne med spørgsmål eller ønsker. Vi glæder os til at byde Dem velkommen og Deres gæster på Den Røde Cottage.

 

MENUEN

Snack fra køkkenet

Første servering
Stegt sild med confit af æggeblomme og radiser

Anden servering
Cottagens koldrøget laks, peberrod og hengemte slån bær
Stegt pighvar med champagne beurre blanc og kål
Pocheret æg, spinat, sennep og vilde urter
Stenbiderrogn og blinis

Tredje servering
Saltet æbleskive med anderilette og caviar
Høns og cottagens egen bacon
Stegt lammeryg fra grambogård, små nye hvidløg og sky

Udvalg af oste og tilbehør

Dessert
Chokolade mousse
Flædebolle og marcipan

Pris per person 625,-

 

KONTAKT OS FOR MERE INFO

Begrænsede pladser

Book allerede nu på Info@denroedecottage.dk tlf. 31904614


Åbningstider:

1 September - 22 December:
Tirsdag - Lørdag kl. 18-24
Køkkenet lukker for bestilling kl 21.30

Søndag kl. 11-15
Køkkenet lukker for bestilling kl 13.30

Frokost samt søndag og mandag ved forudbestilling for min 20 personer.

 

Cottagen holder lukket fra d. 22 December - 25 Februar 2019

TLF. +45 31 90 46 14
Info@denroedecottage.dk

     

Seneste anmeldelser: 

Børsen
Berlingske
Politikken

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

     

Top