Påskefrokost 2019


I år holder vi åbent påskedagene, og tilbyder en fast menu, med alt det gode fra påsken.
Ankomst kl. 12.00-13.00 Restauranten lukker kl. 17.00

Skærtorsdag d. 18 april
Langfredag d. 19 april
Lørdag d. 20 april
Påske søndag d. 21 april

Kontakt os gerne med spørgsmål eller ønsker. Vi glæder os til at byde Dem velkommen og Deres gæster på Den Røde Cottage.

 

MENUEN

Snack fra køkkenet

Første servering
Stegt sild med confit af æggeblomme og radiser

Anden servering
Cottagens koldrøget laks, peberrod og hengemte slåen bær
Stenbiderrogn og blinis
Stegt pighvar med champagne beurre blanc og kål
Pocheret æg, spinat, sennep og vilde urter

Tredje servering
Saltet æbleskive med anderilette og caviar
Høns og cottagens egen bacon
Stegt lammeryg fra grambogård, små nye hvidløg og sky

Udvalg af oste og tilbehør

Dessert
Chokolade mousse
Flødebolle og marcipan

Pris per person 625,-

 

KONTAKT OS FOR MERE INFO

Begrænsede pladser

Book allerede nu på Info@denroedecottage.dk tlf. 31904614


Åbningstider:

Marts - April
Middag Tirsdag - Lørdag 18.00-24.00
Frokost Lørdag - Søndag 11.00-15.00
Maj - August
Middag Mandag - Søndag 18.00-24.00
Frokost Fredag - Søndag 11.00-15.00
September - December
Middag Tirsdag - Lørdag 18.00-24.00
Frokost Lørdag - Søndag 11.00-15.00

Køkkenet lukker for bestilling kl 21.30

Frokost samt søndag og mandag ved forudbestilling for min 20 personer.

TLF. +45 31 90 46 14
Info@denroedecottage.dk

     

Seneste anmeldelser: 

Børsen
Berlingske
Politikken

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

     

Top