Om osVisionen

Om den røde cottage

Omringet af Dyrehaven, på kanten af Øresund, er vi et lille, dedikeret hold, som er samlet omkring restauranten. Og vores mål er klart. Traditionen for store spiseoplevelser i intime og indbydende rammer på Den Røde Cottage skal videreføres, men også gradvist løftes til nye højder.

Vejen dertil går over en delikat afspejling af årstidernes skiften i køkkenet, hvor vi sætter klassisk kokkehåndværk, velsmag og sæsonens bedste råvarer i højsædet. Suppleret med en dygtig, helstøbt og uhøjtidelig betjening fra det øjeblik, vi byder dig velkommen i restauranten.

På Den Røde Cottage skifter vi menuen hver måned. På den måde sikrer vi, at madoplevelsen altid afspejler sæsonens råvarer. Og året rundt plukker, tørrer, sylter og salter vi for at lade naturens lokale gemmer indgå i retterne.Historien om den røde cottage

 

Historien om Den Røde Cottage udspringer af Klampenborg Vandkur-, Brønd- og Badeanstalt. Det storstilede kurbad, som blev anlagt i området i 1846. Efter tysk forbillede tegnede en af tidens store arkitekter, Gottlieb Bindesbøll, det store anlæg. Herunder flere små Cottager, kurhus, badeanstalter, koncertsal og hovedbygning.

Det meste af kurbadet blev revet ned i 1937. Men Den Røde Cottage er bevaret og har været fredet siden 1978. I mange år var den smukke bygning skovløberhus. Men siden 1996 har den lagt stemningsfulde rammer til restauranter.


Åbningstider:

1 September - 22 December:
Tirsdag - Lørdag kl. 18-24
Køkkenet lukker for bestilling kl 21.30

Søndag kl. 11-15
Køkkenet lukker for bestilling kl 13.30

Frokost samt søndag og mandag ved forudbestilling for min 20 personer.

 

Cottagen holder lukket fra d. 22 December - 25 Februar 2019

TLF. +45 31 90 46 14
Info@denroedecottage.dk

     

Seneste anmeldelser: 

Børsen
Berlingske
Politikken

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

     

Top