Om os



Madstilen

Den røde cottage's køkken er udsprunget af ideen bag det lokale, de franske tekniker og kærligheden til håndværket. Brugen af det lokale, giver ikke blot kun bedre smag men har også en god historie. 

Vejen dertil går over en delikat afspejling af årstidernes skiften i køkkenet, hvor vi sætter klassisk kokkehåndværk, velsmag og sæsonens bedste råvarer i højsædet. Suppleret med en dygtig, helstøbt og uhøjtidelig betjening fra det øjeblik, vi byder dig velkommen i restauranten.

 

Køkkenchef
Simon Lerche



Historien om den røde cottage

 

Historien om Den Røde Cottage udspringer af Klampenborg Vandkur-, Brønd- og Badeanstalt. Det storstilede kurbad, som blev anlagt i området i 1846. Efter tysk forbillede tegnede en af tidens store arkitekter, Gottlieb Bindesbøll, det store anlæg. Herunder flere små Cottager, kurhus, badeanstalter, koncertsal og hovedbygning.

Det meste af kurbadet blev revet ned i 1937. Men Den Røde Cottage er bevaret og har været fredet siden 1978. I mange år var den smukke bygning skovløberhus. Men siden 1996 har den lagt stemningsfulde rammer til restauranter.


Åbningstider:

Marts - April
Middag Tirsdag - Lørdag 18.00-24.00
Frokost Lørdag - Søndag 11.00-15.00
Maj - August
Middag Mandag - Søndag 18.00-24.00
Frokost Fredag - Søndag 11.00-15.00
September - December
Middag Tirsdag - Lørdag 18.00-24.00
Frokost Lørdag - Søndag 11.00-15.00

Køkkenet lukker for bestilling kl 21.30

Frokost samt søndag og mandag ved forudbestilling for min 20 personer.

 

Cottagen holder lukket fra d. 22 December - 25 Februar 2019

TLF. +45 31 90 46 14
Info@denroedecottage.dk

     

Seneste anmeldelser: 

Børsen
Berlingske
Politikken

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

     

Top