fbpx

Middag

APRIL PÅ COTTAGEN

Dagens snacks

Kold varmrøget laks, caviar & hybenrosefløde

Hvide asparges, confiteret æggeblomme & havgus ost

Bagt torsk, porre & beurre blanc med stenbiderrogn

Grillet kalvebrissel, kålskud & syrlig hønsebouillion

Stegt lammeryg, spæde hvidløg, persille & ramsløg

Vanilje is, marengs & havesyre

Jordskokke is, madeleinekage & rabarber sirup

*

7 Retter | 825,-
7 Retters menu & vine | 1700,-

5 Retter | 700,-
5 Retters menu & vine | 1400,-

3 Retter | 575,-
3 Retters menu & vine | 1100,-

COTTAGENS SIGNATUR MENU

SnackCottagens caviar servering

Kold varmrøget laks, caviar & hybenrosefløde

Hvide asparges, confiteret æggeblomme & havgus ost

Grillet dansk sort hummer, champagne beurre blanc og persillerod

Grillet kalvebrissel, kålskud & syrlig hønsebouillion

Indbagt and & trøffel

Vanilje is, marengs & havesyre

Cottagens chokolade servering

*

Signature menu | 1400,-
Signatur menu & vine | 2450,-
Serveres til hele bordet

*

 

Cottagens osteservering serveres ved bordet | 40,- pr stk. min. 3 stykker

Cottagens caviar serveringSaltet æbleskive stegt i andefedt, 15g white sturgeon caviar, creme fraiche og rødløg 350,-

Top