Mad & Drikke



MENUEN

7 Retter | 825,-
5 Retter | 700,-
3 Retter | 575,-

Cottagens osteservering serveres ved bordet | 30,- pr stk.
Vintertrøfler melanosporum | 175,-


VINMENUEN

7 Glas | 875,-
5 Glas | 700,-
3 Glas | 525,-



Februar & Marts på Cottagen

Dagens snacks

Saltet kammusling, jordskokke & enebær

Tatar af okse, estragon & grillet salat

Pocheret torsk, kål & røget fiskefumet

Grillet blæksprutte, spæde løg & hyldeblomst hollandaise

Stegt filet af kvie, sej rødbede & hengemte bær

Skorzonerrods is, madeleinekage & brunet smør

Bergamotte sorbet, lemon curd & marengs



Cottagens caviar servering

Saltet æbleskive stegt i andefedt, 15g white sturgeon caviar, creme fraiche og rødløg 
350,-



Cottagens signatur menu

Snack
Cottagens caviar servering

Saltet kammusling, jordskokke & enebær

Tatar af okse, estragon & grillet salat

Pocheret torsk, kål & røget fiskefumet

Grillet dansk sort hummer, champagne beurre blanc og spæde løg

Indbagt moulard and, sej rødbede & vintertrøffel

Bergamotte sorbet, lemon curd & marengs

Cottagens chokolade servering

1400,- pr. person
Servers til hele bordet

 

Åbningstider:

Marts - April
Middag Tirsdag - Lørdag 18.00-24.00
Frokost Lørdag - Søndag 11.00-15.00
Maj - August
Middag Mandag - Søndag 18.00-24.00
Frokost Fredag - Søndag 11.00-15.00
September - December
Middag Tirsdag - Lørdag 18.00-24.00
Frokost Lørdag - Søndag 11.00-15.00

Køkkenet lukker for bestilling kl 21.30

Frokost samt søndag og mandag ved forudbestilling for min 20 personer.

 

Cottagen holder lukket fra d. 22 December - 25 Februar 2019

TLF. +45 31 90 46 14
Info@denroedecottage.dk

     

Seneste anmeldelser: 

Børsen
Berlingske
Politikken

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

     

Top