Frokost på Cottagen

 

Den Røde Cottage åbner nu op frokost.

Første frokost er d. 2. Marts 2019.

 


MENUEN

2 retters frokost menu inkl. snack fra køkkenet
350,-

3 retters frokost menu inkl. snack fra køkkenet
450,-

Menuen sammensættes af køkkenchefen på dagen

 


Cottagens caviar servering
Saltet æbleskive stegt i andefedt, 15g white sturgeon caviar, creme fraiche og rødløg
350,-


À la carte

Forret
Saltet kammusling, jordskokke og enebær
185,-
Tatar af okse ribeye, estragon og grillet kål
190,-

Hovedret
Stegt torsk, kål og spæde løg
295,-
Grillet kvie, seje rødbeder og hengemte bær
295,-

Vintertrøfler melanosporum
175,-

Ost
Cottagens 4 forskellige oste og tilbehør
135,-

Dessert
Bergamotte sorbet, lemon curd og marengs
110,-
Cottagens signature chokolade dessert
210,-

Åbningstider:

1 September - 22 December:
Tirsdag - Lørdag kl. 18-24
Køkkenet lukker for bestilling kl 21.30

Søndag kl. 11-15
Køkkenet lukker for bestilling kl 13.30

Frokost samt søndag og mandag ved forudbestilling for min 20 personer.

 

Cottagen holder lukket fra d. 22 December - 25 Februar 2019

TLF. +45 31 90 46 14
Info@denroedecottage.dk

     

Seneste anmeldelser: 

Børsen
Berlingske
Politikken

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

     

Top