Den Røde Cottage

Den Røde Cottage vil blive videreført i samme stil og tæt ved samme koncept, blot tilført en smule ungt, balanceret vildskab.

Det er den samme tilgang til maden og råvarerne på Den Røde Cottage, som jeg er opfostret med på Restaurant Tinggården. Det ligger i min DNA, at der ikke bliver gået på kompromis.

Måden jeg er lært op er, at uden den gode råvare kan man ikke lave god mad. Det er faktisk så simpelt. Hvis man komponerer gode råvarer, en smule kundskab og vildskab, kan de smukkeste og mest velsmagende retter opstå, og dette er noget vi vil stræbe efter at få på tallerkenen.

Ny menu hver måned
Når sæsonen skifter skifter vi vores menuer. Vores menuer vil derfor indeholde sæsonens bedste råvarer og i de gode måneder har vi selv været ude og plukke friske urter og grønt.

Vin, øl, saft
Vinen vil som menuen også til følge sæsonen. Vinmenuen bliver en rejse igennem vinens verden, hvor man skal kommer til at opleve "lidt af det hele". Vinkortet bliver en smule mindre, men til gengæld med fokus på stor kvalitet fra primært de klassiske områder - dog med et strejf af lidt moderne og sjov.

Jeg vil glæde mig til at hilse på jer

Med venlig hilsen
Simon Lerche