Den Røde Cottage Genåbner d. 10 Marts.

At kunne fortælle at Den Røde Cottage genåbner den 10 Marts er noget vi virkelig har glædet os til.
Den Røde Cottage vil blive videreført i samme stil og tæt ved samme koncept, blot tilført en smule ungt, balanceret vildskab.

Det er den samme tilgang til maden og råvarerne på Den Røde Cottage, som jeg er opfostret med på Restaurant Tinggården. Det ligger i min DNA, at der ikke bliver gået på kompromis.

Måden jeg er lært op er at uden den gode råvare kan man ikke lave god mad. Det er faktisk så simpelt. Hvis man komponerer gode råvare og en smule kundskab og vildskab, kan de smukkeste og velsmagende retter opstå, og dette er noget vi vil stræbe efter at få på tallerknen.

Ny menu hver måned
Når sæsonen skifter, og i Danmark kan sæsonen skifte brat og ubarmhjertigt, skifter vi vores menuer. Vores menuer vil derfor indeholde sæsonens bedste råvare.

Vin, øl, saft
Vinen vil som menuen også til følge sæsonen. Vinmenuen bliver en rejse igennem vinens verden, hvor man skal kommer til at opleve "lidt af det hele". Vinkortet bliver en smule mindre, men til gengæld fokus på stor kvalitet fra primært de klassiske områder - dog med et strejf af lidt moderne og sjov.

Jeg vil glæde mig til at hilse på jer

Med venlig hilsen
Simon Lerche