Mad & Drikke

Fra 3 til 8 retter
- hver måned ny menu

Vores ønske er at give dig en oplevelse med mad og drikke, du ikke glemmer igen. En oplevelse med afsæt i naturens gavmildhed, årstidernes skiften og køkkenets nænsomme bearbejdning af udsøgte råvarer. Vælg fra tre retter, eller fordyb dig i hele menuen med otte retter.

Maden: 

3, 5, 7 eller 8 retter: 525 kr., 700 kr., 825kr., eller 875 kr.

  • Saltet torsk, agurk, boghvede, karse og caviar.
  • Stegt Limfjordsøsters, cremet kartoffel, fedtegrever og syltede grønne jordbær.
  • Svampebouillon, løg, grillet brød og ramsløgskapers.
  • Glaseret gris, jordskokker, æble og estragon.
  • Højreb, stegt kål, selleri, hyldebær og sauce bordelaise.
  • Thyboost, ristet hvede og beder.
  • Pære, karamel og lakrids
  • Blomme, hasselnød og Madeira.

 

Vinen til maden

3, 5, 7 eller 8 glas: 525 kr., 700 kr., 825 kr. eller 875 kr.

  • 2016 Riesling Trocken, Weingut Wittmann, Rheinhessen Tyskland.
  • 2015 Bourgogne Aligoté, Domaine Benoit Ente, Bourgogne Frankig.
  • 2015 Mâcon-Cruzille "Les Genievrieres" Domaine Guillot-Broux, Bourgogne Frankrig.
  • 2016 Pinot Noir "Village og Tiers" Lucy M Wines, South Australia.
  • 2015 La Demoiselle Château Sociando-Mallet, Haut-Medoc Bordeaux Frankrig.
  • N.V Brut Rosé Andre Clouet, Champagne Frankrig.
  • 2015 Poiré "Authentique" Eric Bordelet, Normandie Frankrig.
  • NV Madeira Doux 10 Anos Vinhos d´Olveiras, Madeira Portugal.